Werkzaamheden

Waar kunnen wij u allemaal mee van dienst zijn?

Carrosserieschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan grote gevolgen hebben. Het is altijd vervelend om een beschadiging op uw auto te hebben. Wij zorgen ervoor dat u na de reparatie niet meer ziet dat er schade aan uw auto is geweest.

Vooraf aan het spuitwerk wordt de carrosserie weer strak gemaakt door onze plaatwerkers. Afhankelijk van de beschadiging wordt het plaatwerk hersteld of vervangen. Hiervoor gebruiken wij altijd originele onderdelen en werken wij volgens het voorschrift van de fabrikant. Na het plaatwerk wordt de auto weer in de originele kleur gespoten.

Al het spuitwerk voeren wij uit in een professionele spuitcabine. Wij beschikken over een computergestuurde mengmachine. Hiermee kunnen wij elke gewenste kleur zelf mengen, alvorens het spuitwerk uit te voeren. Is uw kleurcode niet bij ons bekend? Dat is geen probleem! Wij scannen met een apparaat de kleurcode van uw auto, zodat er na herstel geen kleurverschil te zien is.

Wij spuiten uw complete auto of oldtimer na restauratie, maar ook uw losse bumper, motorkap, scherm in de kleur van uw auto.

Interieurschade

Beschadigingen aan het interieur van uw auto kunnen erg divers zijn. Er kan gevolgschade zijn van inbraak of aanrijdingsschade waarbij er interieurdelen vervangen of herstel moeten worden.

Ook kunnen er schades ontstaan als gevolg van gebruik van de auto, zo kan er een brandgaatje in de bekleding komen, maar ook scheurtjes en andere vormen van slijtage kunnen erg vervelend zijn. Toch blijft schade aan de bekleding lastig te voorkomen omdat het vaak om slijtage gaat of simpelweg omdat er een ongelukje is gebeurd.

Heeft u een schade aan het interieur van de auto? Geen probleem, dit lossen wij ook graag voor u op. Om de schade te beoordelen of een kostenindicatie af te geven is het handigste om van te voren even langs te rijden. Na de beoordeling van de schade maken wij direct een afspraak met u om het herstel voor u uit te voeren.

Kleine schade

Een schade groot of klein is heel vervelend. Ook voor het herstellen van de kleine schades hebben wij alle expertise in huis. De volgende werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren.

  • Spotrepair
  • Velgschade herstel (stoeprandschade)
  • Bumperherstel
  • Koplamp verwering verwijderen
  • Steenslag verwijderen
  • Krassen verwijderen
  • Uitdeuken zonder spuiten